Beste ouders/verzorgers/gemeenteleden,

Voor komend jaar is de Kidscommissie dringend op zoek naar nieuwe leden die de commissie willen komen versterken! Komende zomer zijn er drie van de vier leden van plan te stoppen met het draaien van de Kidscommissie. Er is al één iemand bereid gevonden om ons komend jaar te komen versterken, maar we hebben nog minimaal 2 (maar bij voorkeur 3) nieuwe leden nodig.

De taken binnen de Kidscommissie zijn erg gevarieerd: misschien ben je graag bezig met dingen coördineren of regelen, maak je graag een rooster of houd je je juist graag bezig met het pedagogische of creatieve gedeelte. Als er andere zaken zijn die betrekking hebben op de kinderen in onze gemeente dan wordt de Kidscommissie hiervoor ingeschakeld, er is dus een breed scala aan talenten die ingezet kunnen worden. Zo helpt de Kidscommissie bij het regelen van verschillende activiteiten en bezigheden voor de kinderen in de kerk, zoals het voorbereiden van Kerst en het maken van de roosters voor de kidsclubs.

We hopen na de zomer met een nieuwe Kidscommissie te kunnen starten; op het moment dat dit niet het geval is, zal dit wel consequenties hebben voor in hoeverre we de activiteiten en taken nog kunnen vormgeven. We willen nog steeds de kerk ook een fijne plek voor de kinderen laten zijn en als je het fijn vindt om daarin mee te denken, stuur dan vooral een mail naar [email protected].

Groeten namens de Kidscommissie,

Ilze Jonkman
José Waagmeester
Margré Baan
Denise van der Lek