Sint voor Kint 2020: 2575 cadeaubonnen voor gezinnen met een krappe beurs


Elk kind in Rotterdam verdient een Sinterklaascadeau!
Geweldig nieuws! Dit jaar kunnen we met de benefietactie Sint voor Kint 2575 cadeaubonnen van de speelgoedwinkel t.w.v. €20,- uitdelen aan Rotterdamse gezinnen met een krappe beurs. Dit staat gelijk aan een waarde van €51.500,-! Iedereen die een steentje heeft bijgedragen: enorm bedankt!

In de afgelopen maanden zijn er onder de huidige omstandigheden op creatieve manieren mooie sponsoracties georganiseerd. Zoals de 3×3 kruidnotenactie, sponsorloop, escaperoom, statiegeldflessen inzameling en verschillende verkoopacties.

Daarnaast hebben we ook heel veel donaties mogen ontvangen van kerken, bedrijven en persoonlijke giften.

De cadeaubonnen zijn uitgedeeld via de Voedselbank Rotterdam en via onze diaconale partners in de stad. Met deze actie ontvangen 2575 kinderen en hun gezinnen een positieve en vreugdevolle herinnering in deze decembermaand! Een uitdeelpunt liet ons weten: ‘Mensen waren heel verrast en blij dat ze nu gewoon een keer naar de speelgoedwinkel kunnen en zonder zorgen iets kunnen uitzoeken voor hun kinderen.’  

En een ouder reageerde dankbaar: ‘Wat ongelooflijk fijn dat we deze cadeaubonnen mogen ontvangen. Op deze manier kunnen onze kinderen tóch de cadeaus krijgen die we als ouder zo graag willen geven maar waar eigenlijk de financiële ruimte niet voor bestaat. Heel erg bedankt en hele fijne dagen gewenst!’

P.S. Ook volgend jaar organiseren we weer Sint voor Kint. Wil jij ook meedoen of meer lezen over de actie? Ga naar: www.sintvoorkint.nl. Sint voor Kint is de jaarlijkse benefietactie van Serve the City Rotterdam, onderdeel van stichting Samen 010.

Meer weten? Kijk op www.sintvoorkint.nl of neem contact op met de coördinatoren:
Elisabeth van der Ham: [email protected]  | 010 – 466 67 22
Dorothee van der Veer: [email protected]

 Met de benefietactie Sint voor Kint willen we gezinnen met een krappe beurs een steuntje in de rug geven rondom de feestdagen. In Rotterdam leeft 1 op de 4 kinderen in armoede, iets extra’s zoals een Sinterklaascadeau zit er voor hen vaak niet in. Daarom willen we juist voor deze kinderen iets extra’s doen!