Bemoedigende acties met Pasen en Hemelvaart 2021

Bij de Serve the City wijkacties dit voorjaar hebben vrijwilligers uit 60 kerken in 11 wijken van Rotterdam zich ingezet voor de stad door ruim 65 mooie acties te organiseren voor hun buurt.

In Delfshaven zijn rond Pasen 130 vrolijke plantjes uitgedeeld in de wijk aan thuiszorgmedewerkers en cliënten van Motto. Er werd een kinderfeest georganiseerd bij weggeefwinkel Yesss! en stoepkrijttekeningen gemaakt met de kinderclub van het Aanbiddingscentrum. Op Hemelvaartsdag deden ruim 40 mensen mee aan de duo-wandeling met een heerlijke pannenkoek to go en konden kinderen een spoor volgen door de wijk. De kinderclub organiseerde een gezellig kinderfeest en bij Maaltijd en Meer werden 80 maaltijden uitgedeeld. Een dag vol mooie ontmoetingen, enthousiaste deelnemers en vrijwilligers van alle leeftijden en een hele goede sfeer!

Dank aan alle vrijwilligers voor hun betrokkenheid en voor de goede samenwerking. Het is een feest om met zoveel christenen een hoopvol geluid te laten klinken in deze mooie stad!

Bekijk de foto’s van de acties op de website of Facebookpagina van Serve the City:

https://servethecityrotterdam.nl/fotovideo

De samenwerkende partners in Delfshaven zijn De Brandaris, Pelgrimvaderskerk, Geloven in BoTu, Aanbiddingscentrum Rotterdam, GKV Delfshaven, New Life en wijkorganisaties MOTTO Delfshaven, inloophuis De Brug, Maaltijd en Meer, Thuiszorg MOB, Laurens Thuiszorg, Humanitas Thuiszorg

 Serve the City Rotterdam is een beweging van vrijwilligers die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad en is tevens een project van Stichting Samen 010. Door middel van acties verbindt Serve the City kerken van diverse denominaties en culturen met elkaar om samen het goede te zoeken voor hun stad. Daarbij wordt de samenwerking gezocht met lokale organisaties in de deelnemende wijken. www.servethecityrotterdam.nl