Stichting Zo’n vakantie

“Het was fijn dat we met vakantie konden. Heel hartelijk dank. Alles was verder prima in orde. Fijne caravan en camping.”

Lekker op vakantie…, maar als je dat niet kunt betalen?
Met ons bent u er uit!

Ook in 2022 willen wij weer voorzichtig de draad van onze werkzaamheden oppakken. Dat betekent dat wij in de maanden juli en augustus op vier recreatieterreinen (De Kleine Belties, Besthmenerberg, Bergzicht en De Klimberg) onze caravans gaan plaatsen.
Aanmeldingen zijn dan ook weer welkom. Wel maken we het uitdrukkelijke voorbehoud dat als gevolg van nieuwe overheidsmaatregelen wij gedwongen kunnen worden om gedane toezeggingen te annuleren. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn, maar vooralsnog hebben wij goede hoop dat we weer een aantal mensen, met name uit de christelijke kerken, die door financiële omstandigheden niet op vakantie kunnen, een kosteloze vakantie kunnen bezorgen.

Want vakantie is thuiskomen bij jezelf. Het is voor iedereen goed om er even helemaal uit te zijn, maar vakantie is wel een dure en ingewikkelde manier om op adem te komen.
Wanneer u steeds de eindjes aan elkaar moet knopen en uw inkomen bestaat uit een minimumloon of -uitkering, en ook wanneer uw kosten (ziekte, schoolgaande kinderen, bedrijf etc.) zodanig zijn dat u na aftrek van deze extra kosten feitelijk een minimum inkomen overhoudt…kan Zo’n vakantie u met gesloten beurs een vakantie aanbieden!

De caravans zijn ingericht voor ongeveer 4-6 personen. Als u een vakantie krijgt aangeboden, laat Zo’n vakantie weten wat u zelf eventueel moet meenemen.
Ook heeft Zo’n vakantie op elke camping een aanspreekpunt/contactpersoon. U wordt aan het begin van de week bezocht door deze contactpersoon en kunt voor allerlei vragen bij hem/haar terecht.
Het is ook mogelijk om een kampeerplek voor u reserveren, zodat u uw eigen, of geleende, tent mee kunt nemen.

Voor meer informatie:
Zo’n vakantie
Postbus 499
8000 AL Zwolle
e-mail: [email protected]
website: www.stichtingzonvakantie.nl
tel.: 0529 466 659

Giften zijn van harte welkom op: NL68 ABNA 0474 1558 03 t.n.v. St. Ger. Centr. Maatschap.

Kent u iemand waarvoor Zo’n vakantie kan bemiddelen of heeft u een eigen (sta)caravan of vakantiehuis en wilt u die beschikbaar stellen? Dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Zo’n vakantie.