Ben jij een echte projectleider, een stille kracht of een enthousiaste vrijwilliger? Dan kunnen we je goed gebruiken!

Het Inloophuis is iedere vrijdagochtend 10u – 12u open voor de buurt. De kerk is dan open voor buurtbewoners om even je verhaal kwijt te kunnen, een goed gesprek te hebben en andere mensen te ontmoeten. Dat heeft elke week 1 a 2 vaste bezoekers opgeleverd en af en toe wat aanloop vanuit de gemeente.

Voor de vaste bezoekers is het inloophuis een fijne plek die trouw bezocht en erg gewaardeerd wordt en voor ons een leuke manier om contact te leggen met de buurtbewoners en om zo iets te laten zien van Gods liefde.

Oproep: op dit moment is de groep vrijwilligers te klein om na de zomer het inloophuis open te houden…

We willen graag het inloophuis blijven draaien. Dat betekent minimaal 1 (vrijdag)ochtend per vier weken als vrijwilliger beschikbaar zijn. Eventueel een andere ochtend opengaan als inloophuis is ook een optie.

Daarnaast willen we meer bekendheid krijgen in de buurt en zo meer bewoners bereiken. Aan de andere kant leven er ook wat vragen. Bieden we de buurt iets waar behoefte aan is? Hoe kunnen we samenwerken met de andere activiteiten en inloophuizen in de wijk vanuit de kerken? Is er voldoende animo vanuit de kerk?

De uitdagingen op een rijtje:

  1. Extra vrijwilligers om het inloophuis open te houden (min. 1x per 4 weken)
  2. Bekendheid vergroten in de buurt (flyers, buurtactiviteiten)
  3. Aantrekkelijker worden (mooie entree, gezellige zitplek)
  4. Onderzoeken of het inloophuis nu de juiste vorm heeft en mogelijkheden verkennen met andere (kerkelijke) activiteiten in de wijk

Heb je zin om op een of andere manier, korter of langer, bij te dragen of mee te denken?

Meld je dan aan bij een van ons of bij je eigen diaken.

Wouter Kolbeek
Erwin Lammers
Frits van der Velden
Dick van Wijnen
Nely van Wijnen
Jannie Zondervan