Serve the City Hemelvaartsactie in Delfshaven

Terugblik op mooie wijk-acties met Hemelvaart

 Bij de Serve the City Hemelvaartactie hebben zich dit jaar 630 vrijwilligers uit 60 kerken in 13 wijken in Rotterdam ingezet voor hun wijk door rond de 50 mooie projecten te organiseren voor hun buurt met Pasen en Hemelvaart.

In Delfshaven hebben de lokale kerken op diverse plekken 1150 plantjes kunnen uitdelen aan wijkbewoners, op het Bospolderplein was er een druk bezocht kinderfeest o.l.v. Geloven in BoTu en de GKv, bij New Life en ACR was er een gezellige tweedehandskleding markt en een speurtocht voor kinderen en bij Inloophuis De Brug kon je van een Pannenkoek to go genieten. Bij De Brandaris was er een lekkere buurt-bqq i.s.m. St. Mary’s Anglican Church. Daarnaast werden er taarten uitgedeeld aan instellingen voor kwetsbare wijkbewoners.

Dank aan alle vrijwilligers voor hun betrokkenheid en voor de goede samenwerking! Het is een feest om met christenen uit zoveel verschillende kerken tot zegen te mogen zijn in deze mooie stad!

Bekijk de foto’s van de acties op de website of Facebookpagina van Serve the City: www.servethecityrotterdam.nl

Partners in Delfshaven:
Pelgrimvaderskerk, Geloven in BoTu, Aanbiddingscentrum Rotterdam, GKv Delfshaven, New Life, St. Mary’s Anglican Church, De Brandaris, R.K. Wijkpastoraat Delfshaven, Inloophuis De Brug, Maaltijd en Meer

Serve the City is een beweging van christenen in Rotterdam die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad en is tevens een project van Stichting Samen 010. Serve the City Rotterdam verbindt Nederlandse en internationale, traditionele en evangelische kerken om samen het goede te zoeken voor hun stad.