Op 13 november is het weer zover: de derde editie van Church Connect!

Church Connect is er voor iedereen, en in het bijzonder voor jongeren uit 010, van bovenbouw middelbare school tot MBO, HBO, WO of eerste baan. Een laagdrempelige mogelijkheid om andere jonge mensen te ontmoeten die een band met God en de kerk hebben, hadden, of misschien wel zouden willen krijgen. Voor pizza wordt gezorgd 😉

Het thema is dit keer Je bent wat je denkt: ondernemen in Gods koninkrijk. Fedor Lammers, succesvol ondernemer en spreker, zal de avond invullen. In deze flyer vind je meer informatie.

Goed om te weten: alle jongeren zijn welkom vanaf 17h, maar ook anderen (bijv. oudere gemeenteleden) zijn welkom vanaf 18h voor het inhoudelijke programma!

Kom jij ook? Leuk! Neem gerust iemand mee. Deel de flyer gerust via appgroepen, nieuwsbrieven, het kerkblad of social media. Om de uitnodiging ook te delen via de beamer rond kerkdiensten of andere events, hebben wij vast twee slides toegevoegd die goed bruikbaar zijn.

Mocht je van plan zijn om met (andere) jongeren uit jouw kerk of omgeving te komen, laat het ons dan even weten via pieterdirkdekker-at-gmail.com. Dan zorgen wij ervoor dat er bijv. meer dan genoeg pizza’s zullen zijn 🙂

Tenslotte: in de toekomst hopen wij Church Connect meer uit te bouwen. Dit kan door de organisatie en locatie te laten rouleren onder verschillende kerken en verenigingen, of door vaker bijeenkomsten te organiseren. Wil je hierbij meedenken? Let us know, dan betrekken wij jou bij de brainstorm.

Met hartelijke groet,
Pieter Dirk Dekker en Janka Pierre, NGK Schiedam