Wat zal het fijn zijn om weer met een koor te zingen met Advent en Kerst. Doe je mee? 

Ervaring is handig maar niet nodig. Je leert genoeg tijdens de repetities. Ook als je nog niet zeker weet of je mee wilt doen, is een keer of twee oefenen een mooie manier om daarachter te komen. Ben je geen lid van deze kerk? Je bent ook dan van harte welkom om mee te zingen.

Data repetities
Je kunt de datumprikker invullen zodat we weten wanneer de meeste mensen beschikbaar zijn voor een repetitie. 

De datumprikker vind je hier: https://datumprikker.nl/pcxwux4aawx4jeze
We repeteren ongeveer 1 keer per week, richting Kerst zal dat misschien 2 keer zijn. Repetities zijn voornamelijk doordeweeks maar soms op zaterdag of zondag overdag. Ook bij een aantal keer afwezigheid kun je gewoon meedoen met het koor, geen probleem.

Uitvoeringen

In elk geval is het idee om op Kerstavond (24 december) nummers uit te voeren. Andere data voor uitvoering(en) zijn ook nog niet allemaal bekend, maar dit laten we zo snel mogelijk weten. Dus houd je agenda vrij voor noot-gevallen en koor-business…

Repertoire

Ook hiervoor is jouw input nodig. Is er een lied dat je graag zou zingen? Of hebben we een aantal jaar geleden een nummer gedaan wat je aansprak?
Je kunt een mailtje terug sturen met jouw suggesties:
  • klassiek, gospel of opwekking: wat is jouw voorkeur? Laat het weten
  • noem de titel van het lied en de componist
  • met eventueel een link (naar bladmuziek of YouTube o.i.d.)

Wil je meedoen? 
Vul dan de datumprikker in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de repetities. Liever via WhatsApp? Stuur een berichtje naar Julia Kolbeek 0617282472 en je komt in de groep.
Tot horens!

namens de koor-business

Julia Kolbeek