Ontwikkelingen corona-uitbraak

Vanwege de corona-uitbraak gaan onze wekelijkse erediensten voorlopig niet door. Ons inloophuis HAVEN is wel weer open! U bent daar iedere vrijdag welkom tussen 10.00 en 12.00 uur. Meer informatie vindt u hier.

In de komende periode worden de erediensten live uitgezonden via Youtube, iedere zondag vanaf 9.30 uur. In de beschrijving onder de video vind je verwerkingsvragen en kindermateriaal.
Ook hebben de landelijke kerkverbanden van GKv/NGK en PKN diverse materialen voor overdenkingen en het volgen van kerkdiensten beschikbaar gesteld.

Waar je je ook bevindt, wat je ook doet, weet dat God er is en ons ziet. Blijf dat ook tegen elkaar zeggen. Of het nu gaat om corona waar we in Nederland nu onrustig over zijn of om andere problemen zoals vluchtelingen die aan Europa’s poorten kloppen, klimaat of honger. God laat niet los wat zijn hand begon.

Podcasts

In deze maanden van coronamaatregelen kunnen we als gemeente niet bij elkaar komen. Ds. Peter Colijn en Rosanne Verwijs maakten bij verschillende gelegenheden een aantal podcasts ter bemoediging.
Je kunt deze podcasts op deze pagina beluisteren.

Reactie

Wil je reageren naar aanleiding van de podcasts of heb je vragen over de eredienst? Stuur ons dan een email.