Meer bezoekers mogelijk in de kerkdienst

De kerkdiensten weer toegankelijk zijn voor maximaal 60 bezoekers per kerkdienst. De gemeente is daartoe in 2 groepen verdeeld, die afwisselend de kerkdiensten kunnen bezoeken. U bent als gast van harte welkom de diensten te bezoeken. Een mondkapje is niet meer nodig, tenzij u zich daar zelf prettiger bij voelt.

Verder vragen we u zich te houden aan de volgende maatregelen.

  • Houd steeds 1,5 meter afstand van de andere bezoekers.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. U kunt uw eigen desinfectiemiddel gebruiken, of gebruik maken van de één van de pompjes bij de ingang van het kerkgebouw.
  • Loop meteen de kerkzaal in, en blijf niet staan in de ontvangstruimte. Uw jas kunt u meenemen; de kapstokken worden nog niet gebruikt.
  • U kunt via de zijpaden een zitplaats zoeken; het middenpad wordt niet gebruikt. U kunt gebruik maken van de groen gemarkeerde banken.
  • Blijf zoveel mogelijk op dezelfde plek zitten en gebruik toiletten alleen in geval van nood.
  • Een aantal liederen zullen we gezamenlijk zingen. De andere kunt u beluisteren of zachtjes meeneuriën.
  • Houd bij het verlaten van de kerkzaal rekening met de 1,5 meter afstand. Wilt u op het kerkplein nog even napraten, dan geldt dit eveneens.

Uiteraard kunt u ook nog steeds online onze kerkdiensten mee beleven via ons Youtube kanaal.

Ons inloophuis HAVEN is sinds 4 juni weer geopend. U bent elke vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur van harte welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor of een goed gesprek. Graat tot ziens.

Podcasts

Tijdens de eerste coronagolf konden we, net als nu, als gemeente niet bij elkaar komen. Ds. Peter Colijn en Rosanne Verwijs maakten bij verschillende gelegenheden een aantal podcasts ter bemoediging.
Je kunt deze podcasts op deze pagina beluisteren.

Reactie

Wil je reageren naar aanleiding van de podcasts of heb je vragen over de eredienst? Stuur ons dan een email.