Heb je een vraag over het christelijke geloof, wil je iets weten over de gemeente, wil je iets kwijt over de website of heb je een praktische vraag over het gebruiken van onze ruimtes? Hieronder staan een aantal belangrijke e-mailadressen op een rijtje.

Predikant
Ds. Chiel Vleesenbeek
[email protected] | 06-24135897
donderdag afwezig

Scriba
Irene Tel
Het scribaat speelt een sleutelrol in het verkrijgen van een overzicht van alle activiteiten binnen de gemeente, vanuit uiteenlopende taakgroepen, commissies en individuele gemeenteleden. Dit overzicht is nodig om een beleid te kunnen ontwikkelen, waarbij iedereen betrokken is.
email: [email protected]
postadres: Kuipersstraat 19, 3025 NT Rotterdam

Kerkelijk bureau
Jaap Folmer
Wil je lid worden van onze gemeente? Neem dan contact op met het kerkelijk bureau.
email: [email protected]

Gemeentesecretariaat
Martine Boersema
De gemeentesecretaris is de contactpersoon voor het melden van geboortes, huwelijk, doop, etc.
email: [email protected]

Reserveren kerk(zalen)
Wij hebben sinds de verbouwing in 2013 de beschikking over verschillende ruimtes in de kerk. Deze zijn te huur voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Hermen Buitendijk doet de planning en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
email: [email protected]

Contactpersoon beamteam
Bas Sytsma
Je hoeft bij ons geen aparte tas aan te schaffen om alle liedboeken en liturgische katernen in mee te nemen naar de kerk. Alle liederen worden geprojecteerd, zodat iedereen kan meezingen.
email: [email protected]

Beheerder kerkelijk rooster
Marien Kammeraat
De roosterbeheerder ontvangt van iedereen de gemaakte roosters, zoals preekvoorziening en kinderclubs, en verwerkt die in een groot kerkelijk jaarrooster.
email: [email protected]

SCh!E-mail = Zondagsbrief
Sietse Bolt, Mark Lammers, Berdien Ritzema.
In de wekelijke digitale nieuwsbrief vind je onder andere informatie over de kerkdiensten en nieuws uit de gemeente. Indien gewenst is de nieuwsbrief ook op papier beschikbaar. Om privacyredenen is de Schiemail alleen voor leden van gemeente te ontvangen. Ben je nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Stuur dan een email naar [email protected].

ikgeloof.nl = onze website 
Deze website wordt beheerd door een team. Zie je een fout, heb je een vraag, mail ons op [email protected]