Heb je een vraag over het christelijke geloof, wil je iets weten over de gemeente, wil je iets kwijt over de website of heb je een praktische vraag over het gebruiken van onze ruimtes? Hieronder staan een aantal belangrijke e-mailadressen op een rijtje.

Predikant

Peter Colijn
email: petercolijn@planet.nl
Telefoon: 0658852275

Pionier voor twintigers
Elisabeth de Bruijn
email: pioniervoortwintigers@gmail.com
Telefoon: 0634908526
Website: www.maas-net.com

Scriba
Annemarie van der Lugt en Paulien de Rijke
Het scribaat speelt een sleutelrol in het verkrijgen van een overzicht van alle activiteiten binnen de gemeente, vanuit uiteenlopende taakgroepen, commissies en individuele gemeenteleden. Dit overzicht is nodig om een beleid te kunnen ontwikkelen, waarbij iedereen betrokken is.
email: scribaatdelfshaven@gmail.com
postadres: Kuipersstraat 19, 3025 NT Rotterdam

Kerkelijk bureau
Jaap Folmer en Elly van Noordenne
Wil je lid worden van onze gemeente? Neem dan contact op met het kerkelijk bureau.
email: kerkelijkbureaudelfshaven@gmail.com

Gemeentesecretariaat
De gemeentesecretaris is de contactpersoon voor het melden van geboortes, huwelijk, doop, etc.
email: secretariaatdelfshaven@gmail.com

Reserveren kerk(zalen)
Wij hebben sinds de verbouwing in 2013 de beschikking over verschillende ruimtes in de kerk. Deze zijn tehuur voor vergaderingen en dergelijke. Hermen Buitendijk doet de planning en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
email: kerkmeester.gkvdelfshaven@gmail.com

Contactpersoon beam-team
Dirk-Jan Groenendijk
Je hoeft bij ons geen aparte tas aan te schaffen om alle liedboeken en liturgische katernen in mee te nemen naar de kerk. Alle liederen worden “ge-beamd” dus zijn zo mee te lezen/zingen.
email: liturgiedelfshaven@gmail.com

Beheerder kerkelijk rooster
De roosterbeheerder ontvangt van iedereen de gemaakte roosters, zoals preekvoorziening en kinderclubs, en verwerkt die in een groot kerkelijk jaarrooster.
email: roosterbeheerderdelfshaven@gmail.com

SCh!E-mail = Zondagsbrief
Ruth Lammers, Sietse Bolt, José Huisman
Zoals iedere gemeente heeft ook onze kerk een nieuwsblad. Hierin staat o.a. informatie over de diensten (zoals thema’s, aanvang van de diensten, bijzondere erediensten) en nieuws uit de gemeente. Het nieuwsblad is niet alleen op papier, maar ook per mail beschikbaar. In de naam een verwijzing naar de Schie, het water dat Delfshaven van de rest van Rotterdam scheidt.
email: zondagsbriefdelfshaven@gmail.com

ikgeloof.nl = onze website 
Deze website wordt beheerd door een team. Zie je een fout, heb je een vraag, mail ons op webbeheer.gkvdelfshaven@gmail.com